Rękawice Ansell HyFlex® 11-949

36,90 zł brutto
30,00 zł netto

Szybka wysyłka 24h !!

Rozmiar rękawic

Do darmowej dostawy brakuje 500,00 zł Darmowa dostawa obowiązuje od 500,00 zł

CHARAKTERYSTYKA:

Znakomita odporność na ścieranie.Dobra odporność na przecięcia oraz bardzo dobre właściwości chwytne, dzięki nitrylowemu mikrowykończeniu powłoki. Elastyczność i wygoda. Powłoka odporna na pozostałości olejów i smarów, znajdujące się na dotykanych przedmiotach.

Kolor powłoki: Niebieski

Materiał powłoki: Poliuretan i nitryl na bazie wody

Materiał wyściółki: Włókno szklane, Poliamid, Poliester

Długość: 23,5 - 26,5 cm

Antyelektrostatyczne

ZASTOSOWANIE:

Łączenie metalowych części oraz komponentów

Montaż sprzętu AGD

Skrawanie niewielkich elementów suchych lub lekko zaolejonych

Prace wykończeniowe

Konserwacja

Formowanie wtryskowe tworzyw sztucznych

Formowanie odlewów plastikowych na zimno

DOSTĘPNE ROZMIARY:                

8,9,10

SPOSÓB PAKOWANIA:

12 par w woreczku, 144 pary w kartonie

KATEGORIA OCHRONY:

Kategoria II

EN 420:2003 + A1:2009

EN 388 4342B

CE

Odporność na przetarcie EN 388 (0 do 4)
4
Odporność na przecięcie EN 388 (0 do 5)
3
Odporność na rozdarcie EN 388 (0 do 4)
4
Odporność na przekłucie EN 388 (0 do 4)
2
Odporność na przecięcie EN ISO 13997 (A do F)
B
SKU 3064-03
Nowy produkt

Ansell Healthcare jest światowym liderem w projektowaniu, rozwoju oraz  produkcji i sprzedaży wyrobów ochronnych.
Firma Ansell zaspokaja nieustannie zmieniające się potrzeby branży nauk biologicznych .
W roku 2014, w związku z nabyciem marek BarrierSafe i Microflex, znacząco rozszerzyła ofertę produktów dla branży nauk biologicznych.
Obecnie firma Ansell oferuje szeroki asortyment rozwiązań do ochrony dłoni przeznaczonych dla pracowników laboratoriów, pomieszczeń sterylnych, środowisk aseptycznych oraz naukowych placówek badawczych.

Brak recenzji

5 innych produktów w tej samej kategorii:

Produkt dodany do listy życzeń
Product added to compare.

Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej...